Zebran är på väg

| Av: Anna Bältmark |

Imazebra”I`m a Cebra on the digitatized savanna how to succeed in the digitized working life” av Cathrin Frisemo.

I den digitaliserade världen ser våra arbetsliv annorlunda ut och ledarskapet måste förändras. Du leder dig själv och andra framgångsrikt genom att vara dig själv, använda dina superpowers och leva som du lär. Det håller dig frisk och kreativ och du känner dig mer tillfreds i det alltmer digitaliserade arbetslivet.

Huvudbudskapet med boken är att in den digitaliserade era vi nu lever i är det än mer viktigt att våga gå sin egen väg och att lita på sig själv; att leda sig själv och andra inifrån ett nytt ledarskap. Endast då kan du på sikt nå framgång.

– Var lite crazy, våga gå mot strömmen, hitta din egen sanning – det ger dig friheten att hitta det du brinner för,  säger Cathrin Frisemo.

Författaren, föredragshållaren, debattören och livsfilosofen Cathrin Frisemo är en av dem som  formar tech-Sveriges framtid. Cathrin har många års erfarenhet av ledarskap och arbetslivsforskning, både i Sverige och internationellt. Hennes passionerade engagemang i hur man får in fler kvinnor inom tech-världen har fått stor genomslagskraft. Cathrin driver bland annat Women In Tech International Sweden.

– Genom att jag regelbundet bloggar för Stilettos on the Glass Ceiling, som ligger på Forbes 100 lista över de mest inflytelserika karriärblogg-sidorna, når jag väldigt många läsare vilket gör det möjligt för mig att bilda opinion för det jag brinner för, säger Cathrin Frisemo.

2014 skrev hon “WIFL 2.0 (Work In Fake Life) – Din guide till det digitala arbetslivet”.

http://cathrinfrisemo.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: