Ny plattform förenklar entreprenörskap

 

Sean Orr

Sean Orr

Sean Orr är namnet på den man som står som grundare till den nya plattformen Ballyhu, en plattform som syftar till att förenkla vardagen för entreprenörer – men också för deras kunder.

Plattformens huvudsakliga målgrupp är företagare och entreprenörer som behöver hjälp med att synas utan att nödvändigtvis behöva lägga ner mer tid än innan på marknadsföring.

– Istället för att underhålla en mängd olika plattformar samlas allting på ett ställe. Ballyhu erbjuder varje företag en sida innehållandes kontaktinformation, erbjudanden, betygsättning och en möjlighet till webbshop – allting kopplat till sociala medier. På det sättet kan företaget interagera med sina kunder, samtidigt som informationen blir mer lättillgänglig för kunderna, säger Sean Orr, VD och grundare för Ballyhu.

För att skapa arbeten och uppmuntra till entreprenörskap bygger Ballyhu’s egen affärsmodell på lokala självständiga konsulter som fungerar som kontaktpersoner för företagen. Konsulterna behöver inte riskera något personligen och får en procentandel tillbaka för intäkterna som de genererar för Ballyhu, samtidigt som företagarna effektiviserar sitt marknadsföringsarbete till en lägre kostnad.

– Vi har kombinerat social marknadsföring och användarnas digitala beteenden med företagens och samhällets behov. Det är alltid lättare att ta och behålla saker för sig själv, men på Ballyhu vill vi vara annorlunda och ge tillbaka, varför vi även kommer att ge 10 % av våra intäkter tillbaka till kommunerna där vi verkar, konstaterar Sean Orr, VD.

Plattformen lanseras nu i veckan.

För mer information och kontakt:
Sean Orr, VD och grundare
Mail: sean@ballyhu.com
Telefon: 0733 21 12 08
Webb: www.ballyhu.com

Ballyhu är en Internetbaserad plattform som ämnar förenkla vardagen för entreprenörer genom att samla både företagens och kundernas behov på en lättillgänglig plats.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: